Skip to main content

Om LofotFishing

Lofotstand AS står som arrangør av fiskerimessa LofotFishing. Mange større og mindre bedrifter fra Lofoten hadde i lengre tid deltatt på Nor-Fishing i Trondheim. For å markedsføre seg bedre under Nor-Fishing ble Lofotstand AS etablert. Nå ble Lofot-bedriftene samlet under samme paraply og fikk profilert sine produkter og tjenester på en betydelig bedre måte.

Ideen om en egen internasjonal fiskerimesse i Nord Norge ble lansert i 1998. I 1999 ble LofotFishing 1 arrangert i Kong Øystein Hall i Kabelvåg. Tilbakemeldingene og responsen fra utstillerne var veldig positive. Vi har derfor fulgt opp med nye internasjonale fiskerimesser hvert andre år.

LofotFishing er blitt et viktig samlingspunkt for fiskere, oppdrettere og utstillere som får utvekslet erfaringer og vist frem sine produkter. Her finner du nyheter som kan forbedre dine muligheter innen din virksomhet både på sjø og land.

Vi har to haller som ligger vegg i vegg med til sammen ca. 5000 kvm utstillingsareal. I snitt har vi mellom 4000 og 5000 besøkende under LofotFishing.

Velkommen.